United Sisters Malmö

United Sisters är en del av Fryshuset i Malmö och arbetar med frågor kopplade till unga tjejers* hälsa och rättigheter.

Vårt arbete utgår från ett feministiskt och normkritiskt förhållningssätt och utifrån hälsa. Basen i vår verksamhet är självstärkande grupper, individuell coaching, öppen verksamhet och aktörskap för tjejer 12-20 år.

Vi skapar trygga rum för självreflektion, bygger gemenskap, opinionsbildar och stöttar tjejer i utsatta situationer. Dock är någon speciell problematik inte en nödvändighet, United sisters välkomnar alla inom målgruppen med glädje.

Gruppverksamhet - För dig som vill träffa nya vänner, diskutera och hitta på kul aktiviteter.
Coachning - För dig som vill träffa en volontär en gång i veckan och göra en förändring i ditt liv, få stöd kring något eller komma ut och hitta på aktiviteter.
Aktörskap - För dig som vill starta ett eget projekt!
Öppen verksamhet - För dig som vill testa en ny fritidsaktivitet.
Volontärskap - För dig med stort hjärta och engagemang.

Utöver det utbildar United Sisters ibland annat i normkritik, konflikthantering och samtal för förändring. Alla våra metodmaterial finns till försäljning på vår hemsida.

Är du intresserad av att engagera dig som volontär är du välkommen att höra av dig till vår volontärsamordnare Joanna Borglind; 0739-502454 alt. Joanna.borglind@fryshuset.se för att anmäla ditt intresse eller få mer info angående  t.ex. aktuella event och utbildningar.

*Med tjej menar vi alla som har erfarenhet av att leva eller identifierar sig som tjej.

Allt är kostnadsfritt!

Du kan också besöka oss på Facebook eller följa oss på Instagram: unitedsisters